دریافت کد حدیث تصادفی

یک نکته مرگبار درباره نگهداری مواد غذایی در یخچال :: وبگاه عالی نیوز

وبگاه عالی نیوز

برای ورود به وبگاه عالی نیوز کافی است به اینترنت دسترسی داشته و آدرس allinews.ir را وارد نمایید

وبگاه عالی نیوز

برای ورود به وبگاه عالی نیوز کافی است به اینترنت دسترسی داشته و آدرس allinews.ir را وارد نمایید

وبگاه عالی نیوز (http://allinews.ir) توجه!
انتشار اخبار ذیل الزاماً به معنای صحت یا تأیید همه مطالب سایتهانیست و بستگی به منابع آنهاهم دارد.
جدید ترین اخبار ایران و جهان از منابع مختلف:
پیوندها
با ابزار اوقات شرعی، کاربرانی که از رایانه استفاده می نمایند، مي توانند اوقات شرعی شهر های خود را مشاهده کنند. و درهنگام اذان صبح، ظهر و مغرب، صدای اذان از بلندگوهای رایانه ای که آنلاین است پخش خواهدشد
مراجع

امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف: ... و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات

به گفته متخصصان،غذا‌های باقیمانده از مهمانی‌ها و یا دیگر خوراکی‌ها باید به درستی نگهداری شوند. برخی از این خوراکی‌ها وقتی در دمای اتاق و یا مدت زمان طولانی در یخچال می‌مانند، بعد از مصرف سلامتی افراد را به خطر می‌اندازند.
ما معمولا هنگام مهمانی ها، خوراکی های متنوعی از جمله گوشت قرمز، ماهی و مرغ، سبزیجات و انواع میوه ها، تدارک می بینیم. اگر این خوراکی ها در مدت زمان کمی مصرف شوند، مشکلی به وجود نمی‌آید اما نگهداشتن آنها در زمانی طولانی‌تر، خطر آلودگی و مسمومیت غذایی به همراه دارند. در اینجا روش نگهداری چند نوع خوراکی شرح داده شده است:ژامبونبرای نگهداری ژامبون، باید آن را از پلاستیک خودش درآورده و با پارچه‌ای تمیز بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود. سپس در یخچال نگهدارید. اما ژامبون نگهداری شده در یخچال باید فورا مصرف شود. در غیرای‌نصورت آن را در فریزر و به صورت منجمد نگهداری کنید.گوشت سرخ شدهگوشت سرخ و پخته شده را حداکثر ۴۸ ساعت می توان در یخچال نگهداشت. البته دمای یخچال هم باید کمتر از ۵ درجه سلسیوس باشد. درضمن گوشتی که قبلا فریزری بوده و سپس پخته شده است، نباید دوباره فریزری کرد. زیرا هنگام فرآیند ذوب شدن دوباره میزان آلوده شدن‌شان زیاد می‌شود.گوشت مرغ و غذاهای دریاییگوشت مرغ و غذاهای دریای پخته را هم نباید بیشتر از ۴۸ ساعت در یخچال نگهداشت. البته اگر گوشت مرغ تازه را پخته‌اید، می توانید آن را به صورت منجمد هم نگهدارید. اما مراقب باشید گوشت مرغ خوب پخته نشده به راحتی به باکتری‌های مهلک سالمونلا و کامپیلوباکتر، آلوده می‌شود. یخ مرغ منجمد هم باید با قرار دادن در یخچال، ذوب شود. غذاهای دریایی را هم می توان در فریزر درون ظرفی که هوا وارد آن نمی شود، نگهداشت.سبزیجاتاین خوراکی‌ها کمتر احتمال سمی شدن دارند. بنابراین می‌توانید آنها را درون پارچه یا کاغذی، پیچیده و تا ۳ روز در یخچال نگهدارید.اگر غذایی تا ۲ ساعت بیرون از یخچال مانده بود، می‌توانید آن را مصرف کنید اما بیشتر از آن زمان، غذا دیگر غیرقابل مصرف است.منبع: طبنا

۹۶/۱۰/۰۶
ابوعلی تعداد بازدید از این مطلب ۶۶ نفر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی