دریافت کد حدیث تصادفی

تاثیر قهوه بر بیماری دیابت :: وبگاه عالی نیوز

وبگاه عالی نیوز

برای ورود به وبگاه عالی نیوز کافی است به اینترنت دسترسی داشته و آدرس allinews.ir را وارد نماید

وبگاه عالی نیوز

برای ورود به وبگاه عالی نیوز کافی است به اینترنت دسترسی داشته و آدرس allinews.ir را وارد نماید

وبگاه عالی نیوز (http://allinews.ir) توجه!
انتشار اخبار ذیل الزاماً به معنای صحت یا تأیید همه مطالب سایتهانیست و بستگی به منابع آنهاهم دارد.
جدید ترین اخبار ایران و جهان از منابع مختلف:
پیوندها

کد اوقات شرعی
مراجع

امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف: ... و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات

۱۸ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۵:۰۵

تاثیر قهوه بر بیماری دیابت

قهوه

عالی نیوز به نقل از همشهری؛ نوشیدن قهوه می تواند به جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند و ممکن است حتی از برخی سرطان‌‌ها پیشگیری کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز دکتر "راب وان دم" از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، که در مورد تأثیرات مصرف قهوه بر دیابت بررسی‌های بسیاری انجام داده است، در این مورد گفت: "البته منظور ما این نیست که قهوه را به عنوان یک غذای سلامت‌بخش جدید تبلیغ کنیم و از مردمی که قهوه را دوست ندارند، بخواهیم که حتماً قهوه بخورند."

در اجلاس زیست‌شناسی تجربی 2007 ، پژوهشگرانی از دانشگاه UCLA نتایج بازبینی تقریباً 400 بررسی در مورد مصرف قهوه و خطر سرطان را ارائه کردند.

بر اساس یافته‌های ارائه ‌شده بوسیله آنها در این اجلاس، قهوه ممکن است با کاهش میزان ترشح کلسترول، اسیدهای صفراوی و استرول طبیعی در روده بزرگ، سرعت‌ بخشیدن به عبور مدفوع در روده بزرگ (و بنابراین جلوگیری از قرار گرفتن پوشش روده در برابر مواد سرطان‌زای بالقوه در غذا) و نیز سایر مکانیسم‌ها، از بروز برخی انواع سرطان روده بزرگ و نیز سرطان راست ‌روده و کبد جلوگیری کند.

از طرف دیگر در این جلسه یافته‌هایی نیز در مورد افزایش خطر ابتلا به سرطان خون و معده با مصرف قهوه مطرح شد.

بنابراین به گفته دکتر ون دم، افرادی که به این خطرات قهوه حساسند، برای مثال زنان باردار و کودکان، باید مصرف آن را محدود کند.

"ون‌دم" می ‌گوید: او و گروه پژوهشی اش در حال بررسی "صدها هزار" جزء موجود در قهوه هستند که ممکن است مسئول این اثرات باشند.

به نظر او احتمالاً این کافئین نیست که عامل ایجاد این تأثیرات است، زیرا قهوه‌های کافئین‌دار و بدون کافئین، اثرات مشابهی در کاهش خطرات دیابت دارند.

"ون‌دم" می ‌گوید: احتمالاً اسید کلروژنیک (یک ماده آنتی‌اکسیدان موجود در قهوه که جذب قند را از روده‌ها کند می‌ کند)، مسئول اثر ضد دیابتی قهوه است.

منبع: روزنامه همشهری

۹۴/۰۲/۱۸
ابوعلی تعداد بازدید از این مطلب ۶۵۲ نفر

دیابت

سرطان

قهوه