وبگاه عالی نیوز

برای ورود به وبگاه عالی نیوز کافی است به اینترنت دسترسی داشته و آدرس را وارد نمایید

حدیث روز

وبگاه عالی نیوز

برای ورود به وبگاه عالی نیوز کافی است به اینترنت دسترسی داشته و آدرس را وارد نمایید

آخرین اخبار خبرگزاری ها
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
  • ۲ خرداد ۹۹، ۰۶:۲۰ - سعید حیاتی
    ✌✌✌

یک متخصص تغذیه گفت: نگهداری مواد اسیدی مانند آبلیمو در ظروف پلاستیکی مشکلات زیادی برای سلامت مصرف‌کنندگان ایجاد می‌کند.

آبلیمو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،  متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی درباره عوارض نگهداری آبلیمو در ظروف پلاستیکی گفت: ظروف پلاستیکی یا پت‌هایی که وجود دارند حاوی بیوفسفونیل A هستند، که می‌توانند در مجاورت اسید به موادی تبدیل شوند که برای بدن مضر هستند.

او درباره بهترین ظروف برای نگهداری مواد اسیدی گفت: بهترین روش برای آبلیمو و دیگر مواد اسیدی یا حتی رب گوجه فرنگی استفاده از ظروف شیشه‌ای و استیل است، چرا که این ظروف در برابر اسید هیچ واکنشی از خود نشان نمی‌دهند.

جوزدانی تصریح کرد: استفاده از ظروف پلاستیکی برای نگهداری از آبلیمو می‌تواند باعث بروز سرطان‌های گوناگون در افراد شود؛ بنابراین استفاده از این روش به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

او افزود: ظروف پلاستیکی برای نگهداری هر نوع ماده غذایی می‌تواند منجر به ضرر و زیان در بدن شود. بسیاری از افراد آبلیموی به اصطلاح طبیعی را با ظرف پلاستیکی از مغازه‌ها خریداری می‌کنند، این روش تهیه‌شده اصلا مناسب نیست. برای پیشگیری از ابتلا به سرطان توصیه می‌شود به هیچ عنوان از برای نگهداری مواد اسیدی مانند آبلیمو، آبغوره و سرکه استفاده نکنید.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: بعد از ریختن آبلیمو و آبغوره در داخل ظروف شیشه‌ای، بهتر است ظرف شیشه‌ای را داخل آب جوش قرار دهید تا تمام آنزیم‌ها و باکتری‌های آن از بین رود؛ انجام این روش‌ باعث می‌شود تا امکان رشد قارچ‌ها از بین برود و احتمال کپک زدن کاهش یابد.

او در پایان گفت: به یاد داشته باشید که نگهداری آبلیمو و آبغوره در آفتاب، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آنها می‌شود؛ چرا که ویتامین C موجود در آبلیمو و آبغوره هنگام قرار گرفتن در زیر نور خورشید از بین خواهد رفت. ظروف شیشه‌ای برای نگهداری مواد اسیدی باید تیره رنگ باشد تا نور کمتری از آنها عبور کند.

۹۹/۰۳/۰۳
ابوعلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی