وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس زیر را کلیک فرمایید

وبگاه عالی نیوز

در صورت دسترسی به اینترنت؛ آدرس زیر را کلیک فرمایید

آخرین اخبارخبرگزاری ها:
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:

و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فيها الي رواة حديثنا فانهم حجتي عليكم و انا حجةالله عليهم: ... و اما در رخدادهايي كه پيش مي آيد به راويان حديث ما مراجعه كنيد؛ زيرا آنان حجت من بر شمايند و من حجت خدا بر آنان هستم

آخرین نظرات
نتیجه تصویری برای گردو
یافته‌های جدید همچنین نشان می دهد مصرف گردو نه‌تنها بر میکروبیوم‌های روده و اسیدهای صفراوی ثانویه مشتق شده از میکروب تاثیر می‌گذارد، بلکه موجب کاهش میزان کلسترول LDL در افراد بزرگسال شرکت‌کننده هم شد که می‌تواند خبر خوبی برای حفظ سلامت قلبی، متابولیک و گوارش باشد.

 گردو تنها یکی از چند ماده خوراکی حاوی فیبر رژیمی است که بر میکروبیوم‌های روده و سلامت بدن تاثیر می‌گذارد. فیبر رژیمی همچون یک منبع غذایی برای میکروبیوم های روده که میکروب‌های خوب ساکن در روده هستند عمل می‌کند و به این ترتیب به عملکرد خوب باکتری‌ها در تجزیه مواد خوراکی، تامین مواد مغذی بدن و ایجاد احساس سیری کمک می‌کند.

وبگاه عالی نیوز به نقل از گزارش مهر، میوه، سبزیجات، غلات کامل، مغزیجات آجیل و حبوبات از منابع مهم گیاهی فیبر رژیمی هستند. خوردن انواع گوناگون این مواد خوراکی به تحریک میکروبیوم‌های گوناگون روده کمک و در عوض از سلامت محافظت می‌کند.

یافته‌های جدید همچنین نشان می دهد مصرف گردو نه‌تنها بر میکروبیوم‌های روده و اسیدهای صفراوی ثانویه مشتق شده از میکروب تاثیر می‌گذارد، بلکه موجب کاهش میزان کلسترول LDL در افراد بزرگسال شرکت‌کننده هم شد که می‌تواند خبر خوبی برای حفظ سلامت قلبی، متابولیک و گوارش باشد.

فوایدی از گردو که به گوشتان نخورده است

مطالعه محققان نشان داد گنجاندن گردو در رژیم غذایی کلسترول کل را کاهش داده و سطح کلسترول بد موسوم به LDL را هم کاهش می دهد.

به گزارش زنهار؛ محققان بیمارستان بارسلونا اسپانیا پس از یک مطالعه ۲ ساله دریافتند شرکت کنندگانی که روزانه حدود نصف فنجان گردو مصرف می‌کردند در مقایسه با ابتدای مطالعه، دارای میزان پایین‌تری از کلسترول بد LDL بودند.

تحقیقات زیادی نشان می‌دهد گردو که سرشار از اسیدهای چرب اُمگا ۳ است ممکن است از بیماری‌های قلبی محافظت کند.

دکتر «املیو رأس»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «گردو دارای ترکیب بهینه ای از مواد مغذی و فعال زیستی است که شامل مقادیر قابل توجهی آلفا لینولنیک اسید، اسید چرب امگا ۳ گیاهی، بالاترین میزان پلی فنل در میان همه آجیل‌ها و فیتوملاتونین است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «تحقیقات ما نشان می‌دهد که خوردن منظم گردو کلسترول LDL را کاهش می‌دهد و کیفیت ذرات LDL را بهبود می بخشد و آنها را کمتر مستعد ورود به دیواره شریان و ایجاد تصلب شرایین می‌کند و این اتفاق بدون افزایش وزن، علیرغم محتوای چربی بالا گردو، روی می‌دهد.»

محققان متوجه شدند شرکت کنندگانی که گردو مصرف می‌کردند سطح کلسترول LDL شان به طور متوسط ۴.۳ میلی گرم در دسی لیتر و کلسترول کل آنها به طور متوسط ۸.۵ میلی گرم در دسی لیتر کاهش یافت. شرکت کنندگان در گروه مصرف گردو تعداد کل ذرات LDL شان ۴.۳ درصد و ذرات کوچک LDL ۶.۱ درصد کاهش یافت.